Sukkia ja suklaata 4-vuotta!Miten aika menee näin nopeaan. Minäkin olen pitänyt blogia jo neljä vuotta. En olisi ehkä uskonut sitä silloin kun kirjoittamaan aloin, että vielä neljän vuoden päästäkin täällä höpisen. Blogi on kasvanut ja muuttunut näiden neljän vuoden aikana. Innostuin joku päivä sitten selailemaan vanhoja postauksia ja naureskelinkin jopa itselleni. Paljon on tullut alkuaikoina asukuvia kuvattua ja nyt pääpaino on selkeästi leivonnassa. Silloin vasta oikeastaan opettelin noita leivontajuttuja. Voi olla, että taasen neljän vuoden päästä (jos vielä kirjoitan) täällä nähdään taas enemmän asuja.. kuka tietää. 

Ihan ensimmäisen postauksen voit käydä kurkkaamassa täältä, KLIK! Tänä vuonna rakas koiramme katselee meitä pilven reunalta ja suojelee meitä sieltä käsin. Eli paljon on ehtinyt neljässä vuodessa tapahtua. Toisaalta ikävöidessäni koiraamme saan olla onnellinen, että pieni poikamme on tänään jo neljä kuukautta ja kasvaa sekä kehittyy hurjaa vauhtia. Toissa päivänä hän jo kertaalleen kääntyi mahalta selälleen. Uskoisin, että on hieman vauhdikkaampi kaveri kuin siskonsa.

Onnea siis minulle ja neljän vuoden blogitaipaleelle. Ja suuri kiitos teille lukijoille, joista osa on pysynyt matkassa alusta asti. Ilman teitä tätä olisi aika turha kirjoittaa ja onkin ollut kiva huomata, että vakilukijoitakin hiipii aina vain enemmän mukaan.

Neljän vuoden kunniaksi tein sitruunakakun ihan omalla reseptillä, mutta vielä täytyy hioa reseptiä, jotta kehtaan sen tänne laittaa julki.

Kommentit

  1. Onnea nelikuiselle poikaselle ja nelivuotiaalle blogiselle. Meillä poikanen ens viikolla 5 kk. :) Mukavaa, että löysin blogisi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Niin se aika vaan menee.. meillä maisteltiin tänään perunaa ekan kerran.. mihin se äitin pienen pieni vauva on kadonnut.. :)

      Poista

Lähetä kommentti

Voisit tykätä myös näistä: