Bloggarin palaaminen

En tiedä edes mistä aloittaisin... On niin pitkä tauko takana, etten tiedä lähtisinkö kirjoittamaan kuukauden takaisia asioita vai lähtisinkö niin sanotusti puhtaalta pöydältä ja tuoreista asioista. Pitkä juttu olisi valmiina kirjoitettuna toukokuun alkupäivistä, mutta jotenkin tuntuu tyhmältä julkaista vanhoja asioita, joten aloitetaan tästä päivästä ja toivotaan, että bloggaus intoni tästä paranee, eikä teidän tarvitse käydä kurkkimassa täällä päivittäin turhaan.

Joten... alkuun hieman tilitystä, koska viimeisen viikon verran hermoni ovat olleet niin kireällä, että siitä ovat saaneet kärsiä sekä tyttäreni että mieheni. Erityisesti mieheni, joka tälläkin hetkellä reissaa jollain risteilyllä, ja jolla tuntuu olevan kumman paljon kaikenlaisia illan viettoja, joiden vuoksi minä joustan omista menoistani. Itse olen viimeisen kahden vuoden ja neljän kuukauden aikana tainnut olla yötä poissa kotoa kaksi yötä, jolloin mieheni on ollut pikku neidin kanssa kotona. Kun taas mieheni lukuisia poissaoloja, ei voi enää laskea edes kahden käden sormin. Viime aikoina on siis tuntunut kohtuuttomalta, että mieheni menee milloin milläkin porukalla risteilylle ja itse en pääse mihinkään. Toki joku varmasti ajattelee, että miksi en vaadi sitten omaa aikaa ja tähän mennessä olenkin ollut ihan tyytyväinen kotona oleiluun ja tyttäreni kanssa vietettyyn aikaan, mutta nyt alkaa tämäkin mamma olla pienen breikin tarpeessa. Eikä siihen riitä yksi ilta vaan yö jos toinenkin. Varmaan juurikin joku risteily tai yön yli reissu Tallinnaan tekisi ihan terää... Joten toivottavasti tässä kesän aikana vielä pääsen lähtemään jonnekin ja sille reissulle voisin muutaman ystävänkin ottaa mukaan.

Mutta... se niistä tilityksistä ja palaillaan mukavampiin asioihin ja herkutteluun. Paljon olen ehtinyt leipomaan ja testailemaan reseptejä, joten niistä tulossa juttuja nyt sitten useampia, koska reseptit eivät koskaan vanhene. Ja nyt vielä pieni herkutteluhetki tähänkin iltaan... Ja testiin uusi Ben&Jerry´s jäätelö.


Kommentit

Voisit tykätä myös näistä: