Parsan purija

Valmistin viime viikolla ensimmäistä kertaa elämässäni parsaa. Itse valmistushan ei mitään kummoista puuhaa ole. Kunhan vain osaa keittää parsat. Jostain syytä sitä ei vain ole ennen tullut kaupasta ostettua näin keväisin. Parsa nautittiin yhdessä uuniperunoiden ja grillatun kanan kanssa. Kastike on ihan kaupan valmiita, koska olen äärimmäisen huono tekemään itse kastikkeita. Tosin se on eräs asia, jonka ruuanlaitosta haluaisin kovasti oppia.



Löytyipä perheestä sitten oikein parsan suuri ystäväkin. Nimittäin pikku neitimme söi parsaa hyvällä halulla, jopa omien lisäksi kaiken mitä äidin ja isän lautaselta sai.

Kommentit

  1. Näyttääpä herkulta! Mulla on täällä parsapiirakka-aineet odottamassa testaukseen pääsyä...

    -Riikka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan herkkua olikin. Taas on parsaa jääkaapissa ja eilen kokeilin paistaa keittämisen sijasta. Ihan hyvää oli niinkin.

      Poista

Lähetä kommentti

Voisit tykätä myös näistä: