Olisiko tässä tuleva lipastomme?

Heipä hei vaan kaikki!

Taas on ollut hieman hiljaisempaa täällä blogin puolella. Kamera on täynnä kuvia ihanista herkuista, mutta en ole saanut aikaiseksi ladattua niitä koneelle ja sitä myöden tänne teille esiteltäviksi. Asurintamallakin on menty jo monta päivää samalla asulla, jonka kyllä aion julkaista täällä, sillä ostin jotain kivaa ja se on jumiutunut päälle. 

Mutta höpötyksistä sitten itse asiaan eli lipastoihin. Aiemmin täällä haikailin niiden valkoisten vanhahtavien lipastojen perään ja nyt on löytynyt varsin potentiaalinen ehdokas. Telkkaria tulee katsottua aika paljon ja nyt on pyörinyt paljon Hobby Hallin mainoksia, joissa on vilahdellut ihania lipastoja. Mainoksen innoittama lähdin tukimaan Hobby Hallin valikoimaa ja vastaan tuli tämä valkoinen yksilö. (valitettavasti jouduin vain linkittämään lipaston, koska en saa kuvaa tänne kopioitua)

Itse pidän kovasti, vain laatikoiden uurretut raidat mietityttävät. Olisi kivempi jos olisivat vain ihan tasaiset. Mutta parempaakaan ei ole tullut vastaan, joten voipi olla, että lähtee vielä tilaukseen. 

Paljon muitakin sisustusjuttuja olisi kiva ostella, mutta ei taida ihan tuo tämän hetken budjetti antaa myöden moisille.


Kommentit

Lähetä kommentti

Voisit tykätä myös näistä: