Siirry pääsisältöön

Ryömitään, kontataan ja kävellään

Siis mihin se aika nykyään katoaa? Ennen sitä ehti päivässä istahtaa hetkeksi koneelle ja kirjoitella blogiin juttuja, mutta nyt päivät ovat täynnä sitä sun tätä ja jutut ovat täällä jääneet vähemmälle. No täytyy myöntää, että on tässä kotona koko ajan pientä projektia ja pikku neiti pitää äidin muuten vain pois koneen äärestä.

Tänään meidän neiti lähti tuosta vain konttaamaan ja kävelee taaperokärryn kanssa pitkin ja poikin. Meillä opittiin liikkumaan (ryömimään) hieman ennen joulua, mutta aikamoisella vauhdilla sitä kehitystä tuon liikkeen kanssa on sen jälkeen ollutkin. Saa nähdä kävelläänkö meillä ennen ensimmäistä syntymäpäivää...

Pikku neitiin liittyen näitä projekteja täällä kotona puuhastelenkin. Tällä viikolla on tehty kutsukortteja synttäreitä varten ja neidin huonekin pitäisi siihen mennessä saada kuntoon. Vieläkin neidin huone nimittäin toimittaa väliaikaisen varaston virkaa, joka onneksi vielä ei neitiä itseään haittaa. Puuhastelu siis jatkuu, mutta koetan saada tänne ihan kuvallisiakin juttuja tästä viikosta lähipäivinä.

Eli palaillaan!

Kommentit

 1. Vai, että keksittiin teillä konttaaminenkin, kohta sitä jo juostaan kovaa :)
  Se on kumma, kun nuo lapsukaiset ainakin meillä saattavat ihan hyvillä mielin touhuta itsekseen jotain, mutta heti kun istahdan tietokoneelle, niin johan täytyy päästä syliin, ja kun nukkuvat parhaillaan vielä päiväunia vuorotellen, niin...
  Mutta siis onnea pikku neitokaiselle taas uudesta taidosta!

  -Riikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja taaperokärryn kanssa mennään pitkin kämppää kovaa vauhtia :) Että kova on jo äidillä vahtiminen, että minne se lapsukainen taapertaa.

   Poista

Lähetä kommentti