Siirry pääsisältöön

DIY

Seuraan muotia, mutten niin aktiivisesti, että tietäisin aina kaikki IT- jutut, joita maailma on pullollaan. Ilmeisesti Proenza Schoulerin rannekoru on alkuvuodesta ollut suurikin hitti ja korua on hehkutettu silloin useammassa blogissa. Itse törmäsin koruun vasta viime viikolla luettuani Auroran henkareita. Koru oli niin mainio, että siitä inspiroituneena päätin tehdä vastaavan itse. Mikäs sen paremmin kiipeilijälle sopisikaan, kuin köydestä tehty koru.

Aito Proenza Schouler ja alla oma tekeleeni. Olisin ehkä halunnut omastani väritykseltään hillitymmän ja mustaan vivahtavan, mutta materiaaleja ei ollut nyt tarjolla haluamiani värejä. Aito Proenza on maksanut n. 160€. Oman tekeleeni sai n. 2€.

Kommentit

  1. Hei, ihan mahtava!! Mistä löysit materiaalit?

    VastaaPoista
  2. Materiaalit löytyivät Tampereelta Prismasta, jossa on kenties Suomen paras valikoima kiipeilytarvikkeita. Vastaavia löytää kyllä mistä tahansa liikkeestä, jossa kiipelytavaraa myydään esim. Camu on tällainen. Sulkkari on ehkä liian iso suhteutettuna ranteeseen, mutta niitä ei valitettavasti löytynyt pienempiä ainakaan Prismasta.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti