UnelmiaEilen oli Ravintolapäivä ja kuka tahansa sai pystyttää ravintolan/kahvion mihin tahansa. Jos olisin tiennyt tempauksesta ennen perjantaita, olisin varmasti itsekin lähtenyt mukaan ja pystyttänyt kenties takapihalle pienen kahvilan. Aina välillä salaa unelmoin, että perustaisen suloisen pienen kahvilan johonkin. Kahvilassa tarjoiltaisiin suolaisia piirakoita, isoja muffinseja monessa eri maussa ja muita ihania makeita herkkuja, jotka olisivat paljolti kotitekoisen makuisia. Eräässä kahvilan nurkassa olisi pehmoiset nojatuolit, joissa voisi lukea hyllystä lainattuja kirjoja ja lehtiä. Kahvilaa voisi pitää tavallaan omana olohuoneena eli sinne saisi tulla viihtymään useamman kahvikupin ajaksi. Näistä unelmista on yläasteella höpötetty ystävän kanssa puhelimessakin monta tuntia. Tietyt asiat vain taitavat jäädä useimmiten vain unelmiksi.


Kuvat lainattuja eli ei omia tekosia.

Kommentit

  1. Voi! Mulla on sama haave. Musta voi siis saada yhtikumppanin joskus ;) Ja itseasiassa olin kans ajatellu 19.11. tarjoilla piirakoita ja kuppikakkuja seuraavana ravintolapäivänä. Meidän talossa asuu paljon vaihtareita, joten olis kiva tehdä piirakoita suomalaiseen tapaan, esim. sienistä, lohesta, kylmäsavuporosta.. Ihanaa.

    VastaaPoista
  2. Joo, unohdetaanko heti "normaalit työt" ja ruvetaan pitämään pientä kahvilaa? Itsekin olis tarkoitus osallistua nyt seuraavana ravintolapäivänä ja tarjoilla erilaisia herkkuja täällä kotosalla.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Voisit tykätä myös näistä: