Pizzakupit

Kaupallinen yhteistyö Danerolles


Koululaisten kesälomat ovat alkaneet ja monissa kodeissa lomalaiset saattavat viettää päivän kotosalla vanhempien ollessa töissä. Tällöin helpot, nopeat ja valmiiksi tehdyt välipalat on helppo napata jääkaapista syötäväksi päivän touhujen lomassa. Ja toki muunkin perheen ollessa lomalla, lapset touhuavat kauniilla säällä paljon ulkona ja kotona käydään vain nopeasti syömässä. Tällöin on hyvä, että jääkaapissa on jotain valmista heti syötäväksi. Kun jääkaappiin on varannut muutaman purkin Danerollesin tuoretaikinoita, on kaapissa aina jotain, josta esim. edellisenä iltana valmistaa seuraavan päivän välipalat. Tykästyin itse heti ensimmäisestä purkin poksahduksesta Danerollesin uuteen Mini Pizza- tuoretaikinaan, josta voi valmistaa ihan perinteiset pizzat minikoossa taikka sitten tehdä pizzakuppeja, joita itse päädyin tekemään. Pizzakuppi yhdistää toisiinsa pizzan, muffinin ja piirakan ja sopii juurikin välipalaksi, mutta myös lounaaksi salaatin kera tai tarjottavaksi illanistujaisiin ja juhliin.

Mini Pizza- tuoretaikinaa on ihana työstää ja se on sellaisenaan valmista, kun purkin avaa. Edes kaulitsemiseen et tarvitse jauhoja. Muistat vain, että säilytät Mini Pizza- tuoretaikinan, kuten kaikki muutkin Danerollesin taikinat valmistukseen saakka jääkaapissa. Taikina on tuoretta ja ollessaan lämpöisessä lähtee kohoamaan ja poksauttaa purkin auki itsestään. Tämän vuoksi oikea säilytyslämpötila on hyvä muistaa. Myös kaupoista löydät purkit kylmäsäilytyksestä. Mini Pizza- tuoretaikinan löydät K- Citymarketeista sekä useista Prismoista ja S-Marketeista. Jos et ole vielä omassa kaupassasi tavannut tätä uutuutta, niin kannattaa laittaa toive eteenpäin kauppiaalle, koska taikina ja erityisesti nämä pizzakupit ovat kokeilemisen arvoisia.

Meillä kuopus rakastui pizzakuppeihin ja olisi niitä yhteen menoon syönyt useammankin, jos en kolmannen kohdalla olisi alkanut jo vähän toppuutella, että meille muillekin jäisi jotain. Siinä vain kävi käsi lautasella ja niin oli poika ja pizzakuppi kadonnut jo johonkin. Taidan käydä taas nappaamassa purkin jääkaapista ja ryhdyn kuppien tekoon. Edellisestä kerrasta on jo ihan liian pitkä aika.

Sinun taasen kannattaa ensimmäiseksi suunnata Instagram-tililleni @pilvilinnan_anna, jossa on käynnissä arvonta, josta voit voittaa itsellesi Danerolles- tuotepaketin. Lisäksi lisää vinkkejä ja reseptit taikinoiden käyttöön löydät Danerollesin sivuilta.










Pizzakupit 8 kpl

1 prk Danerolles Mini Pizza- tuoretaikinaa
150 g tonnikalaa, kinkkua tai kypsää broileria
½ prk pieniä ananaspaloja
100 g kermaviiliä
1 kananmuna
1 rkl tomaattipyrettä
suolaa, mustapippuria
n. 50 g juustoraastetta (mustaleima emmental)

Päälle

kuivattua oreganoa

Ohje

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Ota Danerolles Mini Pizza-tuoretaikinapurkki jääkaapista ja avaa purkki ohjeen mukaan. Kauli purkista vapautuneet taikinapalat ohuiksi pyörylöiksi ja paina muffinivuuan koloihin. Laita taikinan päälle koloihin esim. kinkkusuikaleita tai rouhetta ja muutama ananaspala. Sekoita kulhossa keskenään kermaviili, kananmuna, tomaattipyre ja mausta suolalla sekä mustapippurilla. Jaa kermaviiliseos kuppeihin täytteiden päälle. Lisää lopuksi päälle juustoraastetta. Paista pizzakuppeja uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Ripottele uunista tulleiden pizzakuppien päälle oreganoa ja anna jäähtyä hetki vuuassa. Nosta tämän jälkeen vuuasta ja anna jäähtyä hetki ennen tarjoilua. 

Kommentit

Voisit tykätä myös näistä: