Siirry pääsisältöön

Syksy ja joulu Tammer-Tukun silmin

Kolmen kuukauden päästä tähän aikaan vietetään jo jouluaattoa. Tällä viikolla pääsin hieman jo virittäytymään jouluisiin tunnelmiin Tammer-Tukun pr-päivässä, joka järjestettiin nyt ensimmäistä kertaa Tampereella Tammer-Tukun uusitussa näyttelytilassa. Tällaiselle tavalliselle tallaajalle Tammer-Tukku on ollut tähän asti lähinnä yhtä kuin entinen Nekalan Löytöliiteri ja nykyinen Tammer Outlet. Mutta mikä maailma avautuukaan Tammer Outletin seinän toisella puolella. Upeat 9000 neliön tilat, jossa esillä koko Tammer-Tukun tuotevalikoima. Pääosassa tietenkin omat merkit kuten mm. Mustang, Rento ja Maku Kitchen Life. 

Itselleni merkeistä Maku Kitchen Life on selkeästi mieluisin ja olisinkin kyseisessä näyttelytilassa voinut maanantaina viettää hetken jos toisenkin. Itseäni jäi erityisesti houkuttamaan uudet keittiötekstiilit, joiden materiaali on kivipestyä puuvillaa ja yksityiskohdat jäljittelevät farkkuja. 


Esillä olivat syksyn ja tulevan joulun tuotteet ja kierroksen aikana pääsikin mukavasti joulun tunnelmaan. Tarjolla ollut ruoka, joka oli Arto Rastas Cateringin valmistamaa, tuki tätä joulun tunnelmaa. Lounaalla oli tarjolla hyvin moderneja jouluisia makuja, mutta kierroksella tuli esiin perinteinen joulu, joka on kuulemma selkeästi nousemassa jälleen trendikkääksi. Ja itse kun olin juuri ajatellut hävittää tänä jouluna kaiken sen perinteisen koristelun kodista. Perinteitä voi silti kuitenkin noudattaa ja eräs meidän perheen perinteistä on aattoaamun sauna. Rento tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita ja tuoksuja, jolla saa järjestettyä rentouttavan saunahetken. 
Vaikka kierroksella oli vahvasti esillä joulu, niin pääsimme tutustumaan myös kesäisempiin puutarhakalusteisiin ja grilleihin. Toki grillatahan voi ympäri vuoden ja siihen varmasti ollaankin menossa. Ei kannata siis laittaa grilliä vielä talviteloille. Uutuutena myös Kehrä- käsityösarja, jonka valikoimista löytyy välineet erityisesti neulomiseen ja virkkaukseen. Kehrä tullaan näkemään marraskuussa Suomen Kädentaidot-messuilla Tampereella. 

Kommentit