Siirry pääsisältöön

Meidän wc

Nyt vihdosta viimein teille jo kauan sitten lupaamani kuvat meidän uudesta vessasta, jonka tosiaan laitoimme täysin uusiksi taloyhtiön putkiremontin yhteydessä. Remonttihan alkoi jo huhtikuun alussa ja vessakin valmistui paljon ennen kesäkuuta, mutta vasta muutama viikko sitten vessa sisustuksineen tuli valmiiksi, kun saimme kaikki lamput paikoilleen. Tykkään tosi paljon ja miksipä en, kun kerran olen kaikki valinnat saanut tehdä yhdessä mieheni kanssa.. Mitä nyt kristallikruunu katossa on pelkästää siellä minun toiveestani sekä muutamat muut pikkujutut.

Vessaa emme itse remontoineet vaan käytimme remonttimiestä. Mieheni toki sitten jonkun verran tapansa mukaan autteli.. jopa niitä putkimiehiä. Onneksi on tuollainen mies, joka viitsii ja haluaa laittaa ja osaa noita remppahommia. Itse kun olen aivan surkea moisissa.

Ennen kuvista puuttuu takaseinällä ollut kaappi, joka täytti koko seinän istuimen yläpuolelta. Tulin ottaneeksi kuvat vasta, kun kaappi oli purettu. Myös lattia näyttää kuvissa harmaalta, vaikka kyseessä on vaaleansininen laatta. 

Uudessa vessassa laatat ovat Laattapisteestä, kalusteet ja taso Keittiöjätistä, wc-istuin Idon, allas Villeroy&Boch (tilattu Netraudasta), hana Oras, peili ostettu Eveliinan talosta, peilin yläpuolella olevat lamput Ikea ja kattokruunu Mark Slöjd (tilattu Netraudasta).Kommentit