Siirry pääsisältöön

Kesän toinen jäätelö

Tänään oltiin pikku neidin kanssa ihan kaksisteen koko päivä. Päivään mahtui vain kolme asiaa eli nukuimme, söimme ja ulkoilimme. Viikonloppuna on ollut ihana kesäsää ja päivällisen jälkeen lähdimmekin katsomaan josko läheinen jäätelökioski olisi auki. Olihan se ja sitä myöden tuli syötyä kesän toinen jäätelökioskista ostettu jäätelö. Kesän lempparimauksi on jo ehtinyt muodostua fazerina, jota tälläkin kertaa omassa tuutissani yhdessä valkosuklaa-mansikan kanssa. Jäätelöiden jälkeen iltaa jatkettiin omassa pihassa leikkien. 

Pikku neidillä oli mansikkaa ja piti ottaa siitäkin kuva, kun omaa jäätelöäni kuvasin. 

Kaksi päivää auringossa on näköjään saanut naaman hieman punakaksi.. No eilen ei tullut juuri rasvailtua, mutta tänään sitäkin enemmän.

Takapihan raparperit eivät oikein taineet tykätä niiden siirrosta paikasta toiseen, koska sato on parina kesänä jäänyt vähän vaisuksi. Mutta eiköhän noista yhden piirakan saa aikaiseksi, kunhan vielä hieman kasvavat.

Takapihan pensasaidan takana on taloyhtiön yhteinen omenapuu, joka kukkii tällä hetkellä kovin kauniisti.


Pihalla on kiva keinua ja leikkiä hiekkalaatikolla. Eilen neiti oli vanhempieni luona hoidossa ja mamma ja pappa olivat ostaneet hiekkalaatikkosetin, jossa oli kottikärryt. No kärryt piti saada mukaan kotiin ja niitä onkin työnnelty koko päivä, että olivat varsin hyvä ostos. Neitikin tokaisi pariin kertaan niitä pihalla työnnellessään olevansa tyytyväinen... Liekö sitten niihin kottikärryihin.

Kommentit