Jouluhitti: Jäätelöpipari

Olisiko tässä tämän joulun hittiherkku? Helpompaakin helpompi jäätelöpipari. Et tarvitse kuin kaksi raaka-ainetta ja vohveliraudan... ja ehkä veitsen. Ainakin omaa korvaan kuulostais ihan jouluhitiltä.  

Ystäväni sanoi, että hälle ei tulisi edes mieleen laittaa piparitaikinaa vohveliraudan väliin, mutta niin vain sattui omaan päähäni sellainen idea tuossa yksi päivä tulemaan. Eikä todellakaan ollut huono idea. 

Tarvitset siis vain valmista piparitaikinaa, haluamasi makuista jäätelöä ja vohveliraudan. Ota taikinasta sopivan kokoiset palat, pyörittele palloksi, lististä hieman ja laita vohveliraudan väliin. Paista hetken aikaa.  Ota pois ja leikkaa kahden paistetun piparin väliin jäätelöpala ja nauti heti. 

Piparitaikinaa ei tarvitse paistaa kuin hetki. Jäähtyessään vohveliraudan välissä käynyt piparitaikina kovettuu, joten ei kannata paistaa liian kauan, jotta piparista ei tule liian kova syötäväksi. Ja mitä nopeammin herkun nauttii, niin sitä pehmeämpänä pipari pysyy. 

Tein näitä meille eräänä päivänä ja meidän perheessä tästä tuli hitti. Miehelle täytyi tänään tehdä myös tällainen maisteltavaksi, kun hieman katkerana katseli Instagramin kelaa, kun itse oli töissä siihen aikaan, kun näillä lasten kanssa herkuteltiin. 


Kommentit

  1. Oivallus, toteutus, todella hyvä. (piiretään, kohta, (ruuat, välilinjasto.) Meillä ei ole presidentti linjastossa , kuin Sellman kunnolla toteutettu, myynin ruokalinjasto, nakkisormia myyvät

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi, tosin en oikein ymmärrä mitä sillä tarkoitat?

      Poista

Lähetä kommentti

Voisit tykätä myös näistä: