Haaveita, unelmia... pilvilinnoja

Tervetuloa pilvilinnaan! 

Viime aikoina on tapahtunut kaikenlaista, jonka johdosta blogin nimi on kokenut muutoksen. Sukkia ja suklaata on tietyllä tavalla tullut tiensä päähän. Aikoinaan, kun vuonna 2010 aloitin blogin kirjoittamisen, työskentelin sukkien parissa ja suklaa nyt on aina ikuinen rakkauteni, joten blogin nimi muodostui noista kahdesta asiasta. Suklaa on edelleen kuvioissa, mutta sukkien parissa en ole tehnyt töitä vuosiin, joten on aika jättää hyvästit niille ja mennä eteenpäin. Blogin sisältökin on nykyään hyvin erilainen mitä se alkujaan oli, joten on ehkä parempikin, että sukat jäävät pois.

Mistä sitten tuo pilvilinna tulee? Asuin ensimmäiset viisi vuotta kerrostalossa, jota kutsuttiin pilvilinnaksi, joten olen palannut takaisin juurilleni ja siihen pisteeseen, mistä kaikki on saanut alkunsa. Pilvilinna kertoo myös niistä kaikista haaveista ja unelmista, joita minulla ja kellä tahansa meistä saattaa olla. 

Pilvilinna on myös jatkossa vahvasti läsnä kaikessa leivontaan liittyvässä. Olen aina leiponut ja tehnyt, mutta vuonna 2008 kiinnostus kakkuihin ja koristelun ihmeelliseen maailmaan todella heräsi. Osin ystäväni johdosta, joka ensin ryhtyi taiteilemaan suklaasta perhosia ja koristelemaan kakkuja. Ensimmäinen marsipaanilla koristeltu kakku oli prinsessakakku, jonka tein omiin valmistujaisiini. Muistan kuinka työlästä marsipaanin kanssa työskentely oli ja hetkeen ei mitään vastaavia kuorrutteita meidän keittiössä nähtykään. Lapset ja kotona oleminen antoi aikaa leivonnalle ja harrastus kasvoi kasvamistaan, niin että yhtäkkiä huomasin tekeväni tilauksesta kakkuja ensin hyville ystäville ja tutuille ja lopulta ihan täysin itselleni vieraille ihmisille. Niinpä yhdistin leivonnan osaksi jo olemassa olevaa sivutoimista yritystäni ja nyt olen sitten virallisesti pienen kotileipomon leipuri ja teen tilauksesta kakkuja ja muita leivonnaisia. 

Ette kuulkaa tiedä, kuinka vaikeaa oli keksiä nimeä omalle kotileipomolle ja aikaa meni useita kuukausia ennen kuin nimi lopulta pälkähti mieleeni. Jonkinlaiset kotisivut kenties ilmestyvät joskus ja jonkinlaisen logon saan aikaiseksi, mutta siihen asti puskaradio toimii... ihan kuten se on toiminut tähän astikin varsin mallikkaasti. 

Sinun haaveidesi mukaiset kakut ja leivonnaiset Pilvilinnan leipomosta

Blogi päivittyy jatkossa varmasti yhtä epäsäännöllisen säännöllisesti kuin se nykyään päivittyy. Silloin kun on aikaa ja inspiraatiota. Instagramista löydät minut varmasti ja siellä olen jatkossa nimellä Pilvilinnan_anna.


Kommentit

Lähetä kommentti

Voisit tykätä myös näistä: