Uusi vuosi ja uusi järjestys

Hei vaan pitkästä aikaa. Viime vuoden loppu oli aikamoista haipakkaa ja paljoa ylimääräiseen ei jäänyt aikaa. Liekö nämä nyt sitten niitä elämän ruuhkavuosia vai mitä? Jouluna sai sitten rauhoittua ja hengähtää, rentoutua ja laiskotella. Ja sitten tietysti sain kamalan yskän, joka on nyt kestänyt viikon. Olen aina sairastanut enimmäkseen lomilla, mikä on toisaalta aika tylsää, koska sitten kaikki vapaa- aika menee sairastaessa. Pientä nuhaa tuntuu olevan koko perheellä. Mutta ei kai mikään ihmekään tähän aikaan vuodesta.

Silti tässä sairastelun lomassa on saatu jotain aikaankin..tarkemmin ottaen eilen. Muutaman viikon olin pähkäillyt, josko vaihtaisimme kotona makuuhuoneet päikseen. Meillä oli mieheni kanssa käytössä isompi makkari ja nyt kun lapset oli pikku hiljaa aika saada samaan huoneeseen nukkumaan niin oli kaikista järkevintä, että lapset saivat isomman huoneen, jossa sitten olisi enemmän tilaa leikkiä. Idea vain piti myydä pikku neidille, joka kovasti oli vastaan tätä huoneiden järjestyksen muutosta. Mutta sitten, kun kalusteet olivat paikallaan niin olikin jo ihan kiva uusi huone ja kiva, että sai pikku veljen kanssa nukkua samassa huoneessa. Ensimmäinen yö menikin ihan loistavasti. Lapset menivät myöhemmin nukkumaan ja nukkuivat koko yön heräämättä. Mikä oli pojun kohdalla eka kerta pitkään aikaan. 

Poju on tehnyt viime aikoina hampaita, mikä on kiukuttanut ja valvottanut välillä useita tunteja yössä. Toisaalta tuntuu, että jokin muukin valvottaa ja kiukuttaa tuota pojua..kun vain keksisi, että mikä. Närästykseen ja refluksiin syötettiin lääkettä kesän ja alkusyksyn ajan. Jätimme sen pois, koska tuntui, ettei sitä enää tarvittu, mutta voi olla, että olisi syytä aloittaa taas. Olisi kiva joskus, kun toinen olisi iloisella tuulella koko päivän. 

Tällaiset olivat vuoden ensimmäiset kuulumiset. Toivon, että saan aikaiseksi kirjoittaa niitä kuulumisia tänä vuonna useamminkin. Viime vuonna kirjoitin ainoastaan 32 postausta, kun parhaimpana vuonna olen kirjoittanut 235 postausta. Josko tänä vuonna edes yhden viikossa ;)

Oikein ihanaa ja onnekasta vuotta 2015 kaikille!

Kommentit

Voisit tykätä myös näistä: