Kuppikakkukimppu

Me Naiset- lehti järjesti syyskuun aikana pinkin kakkukisan, johon tuli tehdä kakku tai leivonnainen, jossa olisi jotain pinkkiä. Toki tämän leivonnaisen myös tuli maistua hyvältä, vaikka kisaan pelkkä kuva lähetettiinkin. Äiti vinkkasi tästä kisasta ja päätin siihen osallistua. Aikalailla äkkiä tuli myös idea, jonka kisaa varten toteuttaisin. Halusin tehdä kauniin kuppikakkukimpun. Kuppikakuissa maistui tumma suklaa ja vadelmat. Päälle tein sametin pehmeän ja juuri sopivan makean marenkikuorrutteen, joka sopi loistavasti yhteen mehevän suklaisen pohjan kanssa. Kuorrutteen pursotin ruusuiksi kuppikakkuihin ja yksittäisistä kuppikakuista muodostui lopulta kaunis kimppu, joka sopii tuliaiseksi kelle tahansa. Tiesin vain, että kakkukisan parhaimmisto esiteltäisiin viikon 43 lehdessä ja pääpalkinnon lisäksi kymmenen muuta saisivat jotain palkintoja. Koska kuvan lähettämisen jälkeen ei mitään kuulunut, ajattelin, etten varmaankaan ole palkinnoille päässyt. 

Tänään lähdin sitten lasten kanssa kauppaan aamupäivällä hakeakseni uusimman Me Naiset, jotta voisin katsoa nämä kisan voittajat. Lehti ei kuitenkaan ollut vielä hyllyssä, joten jouduin tekemään uuden reissun iltapäivällä.

Ja siellä se kuulkaas komeili tämän rouvan tekele lehden sivuilla kolmen muun kakun kanssa. Ai että... Vaikken pääpalkintoa voittanutkaan, niin olen tosi iloinen päästessäni parhaiden joukkoon ja saadessani kuppikakkukimpustani kuvan lehteen. Hymy on ollut herkässä tämän loppupäivän. Että leivontalinjalla jatketaan tästä eteenpäinkin. 


Kommentit

 1. Onnea! Hieno homma! Mitähän kivaa sä saat palkinnoksi? Kummallista, ettei mitään oo ilmoitettu, että sun kimppu pääsee lehteen. Kivan näköinen ja ihana idea! Miten nuo on kiinnitetty, että pysyvät kimpussa eivätkä tipahtele?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu nähtäväksi jää, että mitä sieltä sitten palkinnoksi tulee. Kuppikakut on kiinni tällaisessa perus kukkasienessä coctailtikuin. Aika varovainen tän kanssa saa olla, että pysyvät paikoillaan, varsinkin jos lähtee sitä johonkin kuskaamaan. Toki tuotekehittelyn paikka sekin :)

   Poista
 2. Onnea Anna, hieno idea ja kaunis lopputulos, pitääkin kaivaa tuo lehti jostain käsiin!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Voisit tykätä myös näistä: