Otin(ko) itseäni niskasta kiinni

Hengissä ollaan...Vaikka postaustahdista voisi toisin päätelläkin. Aina on muka jotain muuta ja iltaisin sitä vain mieluusti käpertyy sohvan nurkkaan tuijottamaan telkkua tai lukemaan muiden blogeja.. Luen siis sujuvasti, mutta kirjoitan tätä nykyä huonosti. Eli luen kyllä tiuhaan muiden blogeja, mutta jostain syystä inspiraatio oman blogin suhteen on kadoksissa. Muutaman on jo kysellytkin, että eikö uusia juttuja ole päivitelty. Ei ole ei. Nytkin on kameran piuha jossain, ettei nytkään ole luvassa mitään kuvallista. 

Huomaan myös aina selitteleväni omaa postaustahtiani. Eihän sekään kaiketi kelleen kuulu, joten jättänen selittelyt tähän. Postauksia tulee sitten kun niitä tulee, eiks je?

Mutta sitten tämän päivän aiheeseen. Joku ehkä muistaa tämän tammikuisen postauksen, jossa vakuuttelin kovasti ottaneeni kiinni terveellisestä ja urheilullisesta elämästä. No voitte arvata, ettei se nyt tälläkään kertaa sitten ihan putkeen mennyt. Omaan ehkä maailman huonoimman itsekurin ja kun huonolle tielle astuu niin sieltä pois pääseminen on yllättävän vaikeaa. Että tuon tammikuun postauksen jälkeen alkoi herkuttelu, jota kesti aina tähän viikkoon asti. 

Ja sitten aamuisin peilistä katsoi väsyneen ja turvonneen näköinen ihminen, joka ei näyttänyt hyvin voivalta. Se olin minä, joka olin päästänyt itseni siihen kuntoon tankkaamalla itseeni sokeria ja suolaa kaikissa niissä epaterveelllisissa muodoissa mitä vaan voi olla. Päätin, että nyt tähän on tultava loppu ja maanantaina ryhdyin puhdistuskuurille. Kuurin aikana saa juoda vain vettä (paallljooon) ja vihreää teetä sekä syödä ainoastaan kasviksia ja hedelmiä. Alkuperäisessä ohjeessa tätä ruokavaliota noudatetaan viikon verran, mutta itse jätin kuurin viiteen päivään. 

Olo keveni! Painoa tippui noin kolmisen kiloa ja nyt ollaan lähellä niitä lukemia, joissa viihdyn. Olo on ollut myös energisempi, joskin välillä oli pientä heikotustakin, kun ruokavalioon ei mitään proteiinipitoista kuulunut ja kuitenkin touhuili koko ajan jotain. Toukokuun alussa otin myös jäsenyyden salille, jossa olen nyt mahdollisuuksien mukaan pyrkinyt käymään pari kertaa viikossa. Tavoitteena olisikin saada kroppaa kiinteytettyä. Kaapissa odottaa eräät farkut, joihin kovasti tahtoisin mahtua.. Katsotaan onnistuuko ja missä vaiheessa. Täydellistä bikinikuntoa tuskin täksi kesäksi enää saan (kesähän on jo, ainakin ilmoista päätellen), mutta parempaa yleistä vointia ainakin. 

Lauantaina palasin normaalin ruuan pariin, mutta tarkoitus olisi nyt olla repsahtamatta ihan samanlaiseen herkutteluun kuin se tuossa monta viikkoa oli. Mitään en kuitenkaan itseltäni kiellä, koska rakastan herkkuja ja leivonta on itselleni niin rakas harrastus. Mutta kohtuus... Ja nytkin sipsikulho odottaa... Ehkä sitä Suomen pelin aikana voi muutaman napata. 


Kommentit

Voisit tykätä myös näistä: