Meitä on nyt neljä

Perheeseemme syntyi 10.9.2013 suloinen poika, joten hiljaiselo täällä blogin puolella johtuu ihan siitä. Viime viikko vierähti suurimmaksi osaksi sairaalassa ja tällä viikolla on riittänyt opeteltavaa nelihenkisenä perheenä. Synnytys sujui oikein mallikkaasti ja vieläpä lähes ilman kivunlievityksiä, mistä olen itse varsin ylpeä... ehkä saatoin palkita itseni tästä suorituksesta pienellä lahjalla, josta sitten myöhemmin. 

Mutta nyt olen tosiaan kahden lapsen äiti ja uusin tulokas on erittäin suloinen ilmestys. Isosisko on käyttäytynyt vauvaa kohtaan varsin nätisti, mutta äiti ja isä ovat saaneet osakseen hieman toisenlaisen pikku neidin kuin mihin olemme tottuneet. Hieman on kiukuttelua ollut ilmassa ja rajoja on koeteltu joka saralla. Toivottavasti menee ohi, kun pikku neiti näkee, että häntä ei olla missään nimessä hylkäämässä, vaikka kotiin on pieni vauva ilmaantunut.

Nyt lapset nukkuvat yhtä aikaa päiväunia, joten ehdin teille nämä iloiset kuulumiset vihdoin kertomaan. Toivotaan, että nukkuvat jatkossakin yhtä aikaa niin on aikaa tälle blogille.


Kommentit

 1. Onnea pikku-miehen johdosta :) on nämä vaan elämän ihmeellisempiä ja ihanimpia asioita, mitä voi tapahtua. Nauttikaa syksystä ja tsemppiä myös pikku-neidin kanssa. Täällä meillähän on kanssa yksi välillä huvittavankin uhmakas neito ja hänen pikkusisko täytti juuri 1-vuotta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Elämä antaa kyllä ihanan ihmeellisiä asioita lahjaksi. Kyllä on nautittu näistä kahdesta viikosta. Päivät kuluvat yllättävän nopeasti. Mies palaa huomenna töihin ja alkaa arki... Onneksi isosisko on jo paremmalla päällä ja kiukuttelu on jäänyt vähemmälle, että helpottanee tätä kotoilua näiden kahden kanssa.

   Poista
 2. Blogistani löytyy sinulle sisustushaaste :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaste huomioitu, kiitos vain :) Koetan ehtiä paneutua siihen joku päivä :) nyt vain tuntuu, että päivät menevät ihan siivillä, eikä aikaa postausten tekemiseen jää ollenkaan.

   Poista
 3. Oiii, teillä olikin näin uusi tulokas tämä toinen<33 ONNEA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Juu, tuore tapaus tosiaan on ja arki kahden kanssa on ollut paikoittain aika hektistä, joten blogi on harmittavasti jäänyt paitsioon... Kommentointikin kestää... Mutta en ota siitä stressiä. Mieluummin sitä keskittyy lapsiin kuin koneella istumiseen.

   Poista

Lähetä kommentti

Voisit tykätä myös näistä: