Mistä sisältöä elämään...

... nyt, kun olympialaiset loppuivat? Mitä tehdä enää iltaisin, kun ei voi notkua television ääressä katsomassa uintia, yleisurheilua tai voimistelua? Eihän tässä joudu odottamaan kuin enää neljä vuotta... No pääsee ainakin ihmisten aikaan nukkumaan, kun on mennyt parin viikon aikana hieman myöhempään juuri tuon urheilun takia. 

En ole varmaan yksiäkään olympialaisia seurannut näin tiiviisti, kuin näitä Lontoon kisoja. Televisio on ollut aamusta iltaan päällä ja tapahtumia on tullut seurattua ainakin toisella silmällä. Hienot oli kisat ja nyt taitaa ollakin sitten "paluu arkeen" ja normaaleihin touhuihin. Johan ne koulutkin alkoivat, että sehän on vähän niin kuin kesän loppu ja sitä rataa... No onneksi täksi viikoksi on luvattu hieman lämpöisempiä ilmoja, joten saa viettää vielä reilusti aikaa pihalla, ettei tarvitse ihmetellä, että mitäs tekemistä sitä pikku neidin kanssa sisällä keksisi. 

Mutta.. sitä urheilua tulee hetkeksi ikävä...

Kommentit

  1. Jotenkin en ois aatellut sun kirjoittavan tällaista, en tiedä miksi :)
    Mutta niin sitä on täälläkin notkuttu yömyöhään telkkarin äärellä. Jättäähän se ison tyhjän aukon ;) ja onneksi ehkä pidentää taas niitä yöunia...
    Meillä asunnonvaihtoprojekti taisi ottaa askeleen eteenpäin juuri sopivaan aikaan, mulla tyhjiön tuntuu aika hyvin täyttävän sisustuslehtien selailu!
    -R

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih.. aina voi yllättää :) Joo, ehkä ne pidemmät yöunet on vaihteeksi ihan hyvä juttu. Ja kyllä sitä tällainen TV:n orja aina löytää jotain katsottavaa ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Voisit tykätä myös näistä: