Ikkunaostoksilla

Hillitsin tänään itseni...useaan kertaan. Aamulla olin reipas ja menin töihin sen sijaan, että olisin lähtenyt jonottamaan H&M:n oven taakse Lanvinin mallistoa. Iltapäivällä töiden jälkeen kävin kuitenkin katsomassa, josko mallistosta olisi jotain jäljellä ja olihan siellä. Mekkoja oli kaikkia jäljellä useita... Jotkut mallistot on myyty loppuun jo aamusta, mutta näitäpä oli jäljellä vielä vaikka kuinka. Sovituskoppiin päätyikin muutama tuote mukaanlukien himoitsemani tylliunelma. Tylliunelma ei kuitenkaan mielestäni ollut hinta-laatusuhteeltaan niin hyvä, että olisin ostanut, vaikka se ihan hauskalta päällä näyttikin mahasta huolimatta. Pitkään käsissäni oli malliston eräs T-paita, mutta senkin jätin kauppaan, järki voitti tällä kertaa.



Reissusta tulikin sitten vain ikkunaostos reissu.. Kaikkea ihanaa osui silmiin, mutta mitään ei lähtenyt mukaan. Stockmannilla ihastelin Marc by Marc Jacobsin ihanaa laukkua, joka malliltaan vastaa paljon menettämääni Burberryä... Himoitus jäi...



Tulipa siinä samalla katsastettua Stockmannin jouluikkuna. Ihanaa, kun on lunta, pakkasta ja jouluisia tunnelmia kaupunki täysi.

Kommentit

Voisit tykätä myös näistä: