Viikolla tapahtunutta

Viikolla olen ollut iltaisin poissa koneen äärestä tai sitten hidas nettini on toiminut vieläkin hitaammin, jolloin en ole viitsinyt ruveta lataamaan kuvia blogiini. Tämän vuoksi laitan esille kaikki kuvauksen arvoiset asut tällä viikolla yhtenä pötkönä. 

Tiistaina olin työn puolesta syömässä italialaisessa ravintolassa Gastonessa. Aamulla oli kauhea vaatekriisi, enkä loppu viimein ollut koko päivänä oikein tyytyväinen asuuni. Heti kuvan oton jälkeenkin wet look -leggaritkit vaihtuivat ihan tavallisiin. 

Keskiviikkona olimme kaverini kanssa katsomassa Sinkkuelämää 2, joka mielestäni oli ihana ja hauska leffa, vaikka yleinen mielipide (jos toisten blogeja lukee) onkin ollut leffaa moittiva. Leffahan on hömppää parhaimmillaan!

Leffaa varten en nyt jaksanut pukeutua kenties Sinkkuelämän vaativalla tavalla, vaan päädyin rentoon farkkupaitaan ja nahkatakkiin, josta en taida luopua koko kesänä.

Perjantain asu oli valinta aurinkoiseen ja lämpöiseen päivään, mutta kaikkea kanssa... Töistä lähdettäessä satoi vettä ja ilma oli viilentynyt huomattavasti. Valitettavasti sateinen sää on jatkunut tänäänkin... Mutta sadesäällä on hyvä shoppailla :)



Kuten kuvista huomaa jalassa on tiiviisti pysyneet rikkinäiset leggarini, jotka mahdollisesti sopivat ihan kaiken kanssa... Vai miten se nyt oli...

Kommentit

Voisit tykätä myös näistä: