Siirry pääsisältöön

Cafekierros: Bakery Café Puusti

* Tuotteet saatu tai tuotteista saatu alennusta

Minun ja Café Puustin "yhteinen taival" ei alkanut ihan parhaalla mahdollisella tavalla. Kun kahvila avasi ovensa, voitin Instagramissa järjestetyssä arvonnassa pullakahvit kahdelle ja päädyin paikalle lasten kanssa samalla retkellä, kun vierailimme Muumimuseossa kesällä 2017 (apua, miten siitäkin on jo pari vuotta?). Paikan bravuureita eli korvapuusteja oli niin kehuttu ja mainostettu, mutta minä sain syödäkseni ihan liian tummaksi ja kuivaksi paistuneen puustin. En siis vakuuttunut paikasta, enkä ajatellut vierailla siellä enää toistamiseen. 

Noin vuotta myöhemmin kommentoin asiaa Optimismia ja Energiaa-blogin Instagram tilillä, kun Katja oli käynyt pullalla. Omistaja oli huomannut kommenttini ja tarjosi pullakahvit, jotta voisin tämän kehnon kokemukseni tulla korjaamaan. 

No seuraavalla kerralla, kun vihdoin osuin paikalle niin pullissa oli ihan tavallista kanelia eikä Ceylonin kanelia, jota tavallisesti käytetään, koska se oli päässyt ikävästi loppumaan. En siis vieläkään saanut sitä priimaa, mitä omistajakin pahoitteli. No mutta itse korvapuusti oli kuitenkin jo paljon parempaa kuin ensimmäisellä kerralla. 

Viime marraskuussa otimme sitten Café Puustin cafekierroksen kohteeksi ja silloin söinkin sitten aivan ihanan mantelitäytteisen pullan. Parasta! Osuimme paikalle vieläpä Lapsen oikeuksien päivänä, jolloin jokainen kahvilaan tullut lapsi sai koristella oman korvapuustinsa. Ja kyllä niitä koristeita olikin joka sorttia ja oma poikani käytti kyllä oman aikansa, jotta sai koristeltua kunnon pullan itselleen ja siskolleen, joka oli samaan aikaan koulussa. 

Café Puustissa kaikki tuotteet valmistetaan itse paikanpäällä laadukkaista raaka-aineista ja makeiden pullien lisäksi pääset maistelemaan myös suolaisia versioita pullista. Kahvilassa on ihana tunnelma ja se sijaitsee Sorsapuiston laidalla Tampere-talon välittömässä läheisyydessä. Kahvilassa käynnin yhteyteen voikin lisätä käynnin Muumimuseossa taikka Sorsapuistossa, varsinkin jos on lasten kanssa liikenteessä. Kommentit