Todellinen herkkupeppu

En voi vastustaa herkkuja ja olenkin vihdoin päättänyt, että en koe huonoa omaatuntoa siitä, että syön herkkuja. Eli nyt loppuivat ainaiset puheet, että ensi viikolla en syö herkkuja, koska repsahdan kuitenkin aina jo viimeistään tiistaina. 

Viime aikoina on sitten tullutkin herkuteltua oikein kunnolla. Uusimpia herkkuja on ilmestynyt viime viikkoina kauppoihin kuin sieniä sateella ja pakkohan niitä on kaikkia pitänyt ostaa testiin. Hyvin ovat testin läpäisseet, enkä voi sanoa mitään pahaa mistään. Keksihyllyillä on uusia Tupla Suffle toffee paloja sekä daim Fanipaloja. Karkkihyllystä taas löytyy uutta pähkinäistä Tuplaa ja karkkipusseja useaan eri makuun. Yllätys oli myös suuri, kun tällä viikolla bongasin mansikkasuklaa levyn myös Maraboulta. Aiemminhan kirjoittelin tuosta Fazerin levystä ja nyt oli Marabou tuonut markkinoille oman levynsä. Itse pidin enemmän Fazerin versiosta kun taas mieheni Maraboun, mutta mieheni pitää muutenkin enemmän Maraboun levyistä. Itselleni taas tunnetusti uppoaa kumpi vain.


Kommentit

  1. Daim fanipalat olivat hyviä,vaikka se daim olisi saanut maistua enemmän.tupla ei ollut makuuni.tuo lakumix sensijaan upposi.kerrankin pussi jossa kaikki karkit hyviä!!Kävin oikeen k kaupassa bongailemassa kaikkia uutuuksia kun ne tulevat sinne muita kauppoja nopemmin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että siellä lukijoissakin on herkkufaneja joukossa :)

      Daimit olit tosiaan hyviä. Totesin, ettei itselle tee tiukkaa syödä esim. koko pussi kerralla... Hhmmm.. pitäisiköhän se raja johonkin vetää :) Tosin Daim saisi myös minun mielestäni maistua enemmän.

      Juu, K-kaupoissa uutuudet ovat tosiaan saatavilla ennen muita kauppoja (s-ryhmän kaupoissa ovat sitten tarjolla varmaan puolen vuoden päästä jos silloinkaan). Siksi onkin paha, kun Citymarket sijaitsee tuossa ihan vieressä :)

      Poista

Lähetä kommentti

Voisit tykätä myös näistä: