Siirry pääsisältöön

Ilon ja ärsytyksen aiheita

Kylläpä sitä saman päivän aikana sai iloita ja sen jälkeen kirota taas kaikki maan alle... Ilon aiheita olivat tieto palkankorotuksesta ja illallinen isäni kanssa sekä jopa aika mukava työpäivä. Ärsytys iski siinä vaiheessa, kun juoksin töistä lähtiessä raitiovaunuun ja lempi laukkuni hihna napsahti poikki (jo toista kertaa). Kyllä sitä luulisi, että kallis merkkilaukku kestää käyttöä.. AARRGGGGHHHHH!!! Nyt laukku on korjattava ja toivon syvästi, että se saadaan korjatuksi, koska nopea vilkaisu Stockmannin laukkuosastolla osoitti, ettei lempilaukkuja vastaavia ollut juurikaan tarjolla.

Kävin lohduttautumassa shoppailemalla (helpotti hieman laukku harmitukseen)... Oikeastaan shoppailuun oli tarkoituskin, sillä olin edelliseltä shoppailureissulta saanut 20% alen uuteen Aleksanterinkadulla sijaitsevaan H&M. Olin päättänyt käyttää alen himoitsemiini farkkushortseihin. Shortseja tulette luultavasti näkemään kesän aikana useampaan otteeseen, jos se kesä sieltä edes ikinä on tullakseen. Samalla tuli siis tarkastettua tuo uusi H&M:n lippulaivamyymälä. Siistiähän siellä oli ja valikoima näytti hieman poikkeavan muista keskustan liikkeistä. Mut hei, kuka keksi tehdä niin vähän sovituskoppeja naisten osastolle?!?!

Shoppailureissua seurasi illallinen isän seurassa. Kävimme Rossossa pizzalla. Illallisella tuli tehtyä hyviä tekoja. Maksoimme juomastamme vedestä ja tällä tavoin siis lahjoitimme Unicefille rahaa, jolla voidaan antaa puhdasta vettä sitä tarvitseville. 


Päivän asuna oli Vero Modan tunika ja farkkuleggarit. Yhdistelmä toimii aina. Lempikengikseni muodostuneista Vagabondin nauhanilkkureista en taida raaskia luopua edes kesäksi, niin ihanat ja hyvät ne ovat jalassa.

Kommentit