Siirry pääsisältöön

Mietintöjä

Olen tässä viime aikoina pohdiskellut näitä blogi juttuja ja ajattelin aatoksiani tännekin kirjoitella, jotta saisin ajatuksille jonkinlaisen suunnan.

Noin puolitoista vuotta sitten, kun lähdin tätä blogia kirjoittamaan, ideana oli kirjoittaa muotiblogia. Olin kovin inspiroitunut muiden blogeista ja haaveissa oli saada omalle blogille myös pikkuhiljaa lukijoita. Mutta mitäpä minä muodista mitään tiedän... tai siis tiedän, mutta oma tyylini ei ole henkka maukkaa kummoisempi eli tuskin kukaan on juuri halukas lukemaan blogia, josta ei juurikaan voi itse inspiroitua. Alkuun blogissa oli tässä toivossa vain asukuvia, mutta pokkarilla otetut kuvat eivät olleet kovin hyvälaatuisia. Sittemin kuvien laatu on kyllä parantunut. Myöskään kirjoittelu ei ehkä ole ominta minua ja mielipiteitäni jakelen varsin harvoin kuuluville. Olenkin vähän sellainen "kaikkien kanssa samaa mieltä tyyppi" ja tiedän, että tällaiset tyypit ärsyttävät monia. En siis myöskään juttujen yhteydessä ole juuri kertonut elämästäni pintaraapaisua enempää, koska en halua täysin julkaista elämääni tänne internetin ihmeelliseen maailmaan kaikkien katseltavaksi.

Pikkuhiljaa blogi sai myös muita piirteitä ja sittemmin myös erilaiset reseptit ja leivonnaiset ovat vallenneet juttutilaa täällä. Nyt blogia voisikin ennemmin kuvailla lifestyle-blogiksi kuin muotiblogiksi. Juttuja on myös tullut kirjoiteltua valitettavan vähän viime aikoina. Tähän on ehkä syynä se, että en oikein tiedä mistä teille kirjoittelisin. Myös alkuvuodesta syntynyt pikku neiti vie osansa päivistä, jolloin kirjoittelu tänne ja elämän taltiointi kuvina on jäänyt. Pukeutuminenkin on itselle ollut viime aikoina hieman innotonta, kun lähes ainoa kriteeri päivittäisille asuille on se, että niissä pystyy imettämään. Kovin monet kivat asut ovat siis saaneet jäädä kaappiin odottamaan ensivuotta.

Tällä viikollakin on tapahtunut paljon kivoja asioita ja olen nähnyt paljon ystäviä, mutta valitettavasti ystävät ovat aina jo lähteneet, kun tajuan etten taaskaan tullut kuvanneeksi mitään, jotta saisin tänne jotain juttuja. Seuraaavina päivinä luvassa on teille kyllä paljon leipomisaiheisia juttuja, koska uuni on ollut kuumana viime aikoina.

Ja siis mitä yritän tässä nyt teille sepustaa on se, että mietin mihin suuntaan lähden blogiani viemään. Pidänkö sen edelleen tällaisenä sekalaisten juttujen (muoti+ harrastus+elämä) blogina vai teenkö tästä ennemmin suosiolta leivontablogin tms.? Tarjontaa toki löytyy silläkin saralla varmasti yli kysynnän, mutta mutta...

Kaipaankin nyt teiltä lukijoilta kommentteja siitä, että mitä olette blogista pitäneet ja mihin suuntaan lähden tätä viemään eli mistä haluatte lukea, kun tänne eksytte? Vai annanko blogin ja juttujen olla entisellään. Tiedän, että siellä on joitakin muitakin lukijoita kuin äitini ja mummoni, joten olisi kiva jos rohkaistuisitte ja kommentoisitte.

Kommentit

 1. Moikka!pidä vain sekaisena blogina:)Eksyin tänne aikanaan toisen blogin kautta, itselläni on helmikuun alussa syntynyt poika

  VastaaPoista
 2. Kiva, että tykkäät tästä sekalaisuudesta :) Kannustaa jatkamaan eteenpäin, koska tänne kirjoittelusta tykkään. Meidän neiti on syntynyt helmikuu yhdeksäs, joten meillä on sitten kotona tilanne aika samanlainen.

  VastaaPoista
 3. Tykkään sellaisena kuin se on :) Mielestäni asukuvasi ovat keksiliäitä ja olen itsekin niistä välillä saanut kivoja ideoita. Tietenkin nyt pikkuisen kanssa tämä voi olla hieman haasteellista, mutta olet mielestäni todella tyylikäs edelleen. Sinulla on ihanan klassinen pukeutumistyyli, josta vain haaveilen :)

  Leipomisjututkin ovat vain kiva piriste ja olen löytänyt jo pari reseptiä, mitä aijon tulevaisuudessakin itse hyödyntää.

  _h

  VastaaPoista
 4. Kiitos :) Tällä linjalla siis jatketaan.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti