Siirry pääsisältöön

Blogi täyttää pyöreitä

Ajatella, että olen kirjoittanut blogia jo kymmenen vuotta. Jep, luit oikein... Kymmenen vuotta. Ehkä sitä ei silloin 2010 pienessä helsinkiläisyksiössä tullut ajatelleeksi, että kun aloittaa jotain sellaista kuin blogin kirjoittaminen, että sitä tekisi vielä kymmenen vuoden päästä. Siihen ihan ensimmäiseen postaukseeni, joka tuolla pienessä yksiössä on kirjoitettu, pääset täältä.
Tammikuussa 2010 asuin viikot omassa yksiössäni Helsingissä ja viikonlopuiksi reissasin takaisin aina kotiin miehen luo Tampereelle. Ajattelin, että blogia kirjoittamalla kirjoittaisin samalla kuulumisiani miehelle sekä muulle perheelle. En lähtenyt kirjoittamaan blogia rahan kiilto silmissä vaan ihan päiväkirjamaisesti omalle lähipiirille. Työkavereille en edes kertonut moisesta saatikka sitten huudellut siitä toreilla. Olisi ehkä pitänyt jos olisin halunnut, että blogi kasvaa ja sillä olisi voinut saada tuloja myöhemmin, esim. aikana, jonka vietin lasten kanssa kotona. 

Mutta ei sitä vielä tuolloin 2010 ajatellut mitä blogit voisivat joskus olla. Joten näin kymmenen vuoden ikäisenäkin tämä oma pieni blogini on blogimaailmassa aikamoinen taapero, joka vielä opettelee kävelemään. Ja toisaalta olen siihen myös ihan tyytyväinen, koska blogin päivittämiseen ei aina ole sitä aikaa, minkä se paikoin vaatisi. Mutta hyvin kiitollinen olen kaikista seuraajista, joita matkanvarrella on tarttunut mukaan sekä kaikista yhteistöistä, joita olen vuosien aikana saanut tehdä. Ja tällä viikolla näiden yhteistöiden myötä sain myös sen parhaimman lahjan juhlistaakseni tätä kymmentä vuotta, kun voitin viime vuoden puolella järjestetyn äänestyksen, jossa valittiin paras juustoherkku. Kiitos siis ihan mahdottomasti, jos kävit äänestämässä suolaisen makeaa juustokakkuani. Tuli tunne, että joku ihan oikeasti tykkää ja arvostaa. Itselläni kun on paha tapa väheksyä omaa blogia ja tekemisiään muutenkin. Blogi lähti liikkeelle siis päiväkirjana ja päätyi jossain kohtaa olemaan enemmänkin leivontablogi. Tämä on taas kehittänyt itseäni ihan hurjasti leipojana ja löysin oman intohimoni, josta myöhemmin tuli vaivihkaa myös nykyinen työ. Vähemmän olette siis viime aikoina nähneet asukuvia täällä, niin kuin blogin alkuaikoina. Ei musta ihan muotibloggaajaa tullutkaan... kas kummaa :) Muoti oli kuitenkin vahvasti työni puolesta läsnä blogin alkuaikoina ja nimikin tähän viittasi. Vieläkö muistatte, että blogin nimi oli alkujaan Sukkia ja suklaata (tähän kyllä vielä osoite viittaakin)? Tein sukkien parissa työtä ja no.. tiedätte, että rakastan suklaata. 

Blogi jatkaa edelleen omaa epätasaisen tasaista elämäänsä ja tavoitteena olisi tänä vuonna saada postaukset päivitettyä ajallaan. Viime vuodeltakin on jäänyt luonnoksiin postauksia, joiden julkaisu ei enää olekaan ajankohtaista, kun sitä ei heti silloin saanut tehtyä. Minua kannattaakin seurata Instagramissa @pilvilinnan_anna, jossa on blogia enemmän leivontaa ja niitä päivittäisiä touhuja, jotka ennen Instagramia päätyivät tänne blogin puolelle. Sieltä löydät huomenna myös synttäriarvonnan, jonka myötä palataan blogin alkuajoille. 
Toivottavasti jatkat matkaa kanssani edelleen! 

Kommentit