Siirry pääsisältöön

Black velvet-kuppikakut

Kaupallinen yhteistyö Liesikupu.fi

Fiilistelin eilen jo ihan täysin joulua. Ostin kaupasta ainekset joulutorttuihin ja kaveriksi tietenkin glögiä. Mutta ennen joulua on vielä useampi muu juhla, joita viettää. Esim. entistä suurempaan rooliin täällä Suomessakin noussut halloween. Se mielessäni kehittelin jotain synkkää, mutta makeaa. 

En ole koskaan aiemmin tehnyt red velvet-kakkua taikka mitään red velvet- pohjaista. Halloweenia ajatellessa ajatukset ovat väistämättä hieman synkkiä ja se synnytti idean black velvet- kuppikakuista.  Taikinassa on sekä vadelmajugurttia että vadelmia, joten musta kuppikakku kaikessa synkkyydessään on kuitenkin yllättävän raikas.

Koristeluissa voi päästää näin halloweenin alla mielikuvituksen aivan valloilleen ja tehdä mitä hirvittävimpiä koristeita. Helpoimmalla pääsee käyttämällä erilaisia valmiita koristerakeita ja sekoituksia, jos ei ole niin näppärä käsistään, että sokerimassa koristeiden työstäminen tuntuisi omalta jutulta. Black velvet- kuppikakut saivat koristeeksi tällä kertaa sokerimassasta tehdyt hämähäkit ja osaan ripottelin lepakoita. 

Itse ohjeeseen pääset yhteistyökumppanini Liesikupu.fi blogissa. Marraskuussa sitten päästään kenties tekemään keittiössäkin enemmän taikoja, joissa Liesikupu.fi on omalta osaltaan heiluttemassa taikasauvaa. Mutta siitä sitten myöhemmin...
Kommentit