Siirry pääsisältöön

Uuden vuoden 2016 aakkosia

Teitkö uuden vuoden lupauksen? Minä en. Olen joskus tehnyt, mutta en ole pystynyt sitä kuitenkaan pitämään, niin on parempi olla lupaamatta mitään. Ajatella toki saa ja paljon erilaisia lupauksen aiheita toki päässä olisi, mutta ääneen niitä on turha mennä sanomaan. Itsekuria siinä kai enemmän tarvittaisiin, mutta se ei ole itsellä kovin hyvä. Olen sen huomannut moneen kertaan. Olisihan se kiva olla tosi timmissä kunnossa, mutta herkutellakin olis kiva välillä. Kun löytäisi sen kultaisen keskitien, jolla olisi hyvä matkustaa. Siinä tarvitsee vain myös toisten tukea, jotta pysyy raiteilla. Yksin ei aina jaksa eikä pysty.

Kun niitä aihioita lupauksiin on, niin ajattelin koota mietteitä näin vuoden ensimmäisenä päivänä aakkosien avulla. Mietteitä tästä edessä olevasta vuodesta, ei kuitenkaan lupauksia.

A- arvot... Pitää kiinni omista elämänarvoista, eikä antaa kenenkään toisen latistaa omia näkemyksiään.

B- blogi... Joulukalenteripostauksista on ainakin lähipiiriltä tullut positiivista palautetta, joten tänä vuonna aion antaa enemmän aikaa myös tälle harrastukselle ja kipinä onkin taas syttynyt uudelleen kirjoittamiseen.

C- Cheek... Helmikuussa pääsen mieheni kanssa katsomaan Cheekkiä, jei!

D- dance... olen harrastanut jonkin verran tanssia (street yms.) ja tänä vuonna voisikin taas palata tanssin pariin käymällä tanssillisilla ryhmäliikuntatunneilla.

E- energia... vuonna 2015 olin aika väsynyt ja energiat olivat aika nollissa kaikinpuolin. Tänä vuonna pyrin tietyillä pienillä jutuilla olemaan energisempi.

F- friends/ ystävät... Olen huono pitämään ystäviini yhteyttä, vaikka heitä olisikin ihana nähdä useammin. Josko yrittäisin parantaan tapani myös tässä asiassa. 

G- Gustafsberg... Jutan voimakirjaa tuli luettua viime vuonna ja sen pariin palaan varmasti useaan otteeseen tänäkin vuonna. Parin viikon päästä menen myös eräälle Jutta Gustafbergin luennolle. 

H- harrastukset... Pyrin keskittymään muutamiin harrastuksiin ja mahdollisesti tekemään jostakin niistä itselleni myös kokopäiväisen työn.

I- ilo

J- juoksu... Viime keväänä treenasin, jotta jaksoin juosta 10km. Sen juostuani juoksu jäi. Josko sitä taas keväällä innostuisi uudestaan juoksemaan. 

K- keskustelu... Kirjoitan mieluummin kuin puhun, joten koetan tänä vuonna petrata ja opetella keskustelemaan ihmisten kanssa.

L- lapset... Omat mussukat päivästä toiseen. Eipä siinä muuta sanottavaa.

M- matkustelu... Muutamia kotimaan reissuja, mutta tuskin mihinkään ulkomaille ainakaan perheen kanssa. Monet haaveilevat matkustelusta, mutta itse olen niin kotihiiri, etten edes haaveille matkustelusta vaan viihdyn ihan kotona.

N- Naantali... Kaupunki, johon olen ihastunut. Kesäisin aivan ihana paikka ja tietysti lasten kanssa Muumimaailma... Sinne varmaan mennään taas tänä kesänäkin.

O- onnellisuus... Olinko onnellinen viime vuonna... En osaa oikein vastata tuohon. Tänä vuonna haluan olla ainakin onnellisempi.

P- papiidipaadi... Keväällä keikkoja on tiedossa enemmänkin ja Antti Tuiskua on tarkoitus mennä katsomaan kahteen otteeseen.

Q- quinoa= kvinoa... Joka sunnuntainen päätös ryhtyä syömään seuraavalla viikolla terveellistä ja ravitsevaa ruokaa. Vielä kun se jonain viikkona tänä vuonna ihan oikeasti toteutuisikin. 

R- rakkaus

S- stressittömyys... Tänä vuonna haluan stressata asioista vähemmän ja keskittyä hyvään, vaikka edessä onkin varmasti monta stressin aiheuttajaa... kuten seuraava kirjain T.

T- työ... Olen ollut viisi vuotta kotona lasten kanssa ja tänä vuonna tulee eteen työt... Mitä se sitten ikinä onkaan.

U- unelmat... Pieniä ja isoja.

V- vapaa-aika... Yhteinen vapaa-aika perheen kesken.

W- wappu... Aina yhtä muistorikasta aikaa. 

X- xylitoli... Hampaiden huolto... 

Y- Ylläs... Keväällä koittaa taas reissu Ylläkselle. Ah..keväthanget...

Z

Å-

Ä- äiti ja isä.. Ilman heitä ei elämästä tulisi mitään. Korvaamattomia!

Ö- öitä... Tarkoitus olisi sanoa öitä paljon aikaisemmin kuin viime vuonna ja mennä ajoissa nukkumaan. 

Kommentit