kotiliesi

tiistai 22. syyskuuta 2015

After Eight- browniet

Lainasin kirjastosta Leila Lindholmin Vielä yksi pala!-  leivontakirjan ja kirjasta osui silmiin eräs ohje, joka oli pakko kokeilla ja heti. Onneksi nuo pojun syntymäpäivät sattuivat sopivaan saumaan, jotta oli sopiva hetki leipoa tarjolle jotain hyvää. Minttusuklaa on aivan ihanaa, joten siitäkin syystä tämä minttusuklaabrowniesien ohje iski heti tajuntaan.





Ja aivan ihania niistä tulikin... tahmaisia ja suussa sulavia... Ja tässä ohje teillekin, jotta pääsette kokeilemaan. Alkuperäisessä ohjeessa kehotettiin käyttämään vaaleaa siirappia, mutta toimi ihan tavan siirapilla oikein hyvin. Lisäksi ohjeessa oli vain 200 g After eight-suklaata, mutta sitä tarvittiin kyllä paljon enemmän. 

1 pellillinen

350 g pehmeää voita
6 dl sokeria
3 dl kaakaojauhetta
1 dl siirappia
½ tl suolaa
6 kananmunaa
3 dl vehnäjauhoja

600 g After eight- minttusuklaapaloja

Vatkaa voi ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon kaakaojauhe, siirappi ja suola. Lisää kananmunat yksitellen samalla koko ajan vatkaten. Kääntele lopuksi vehnäjauhot taikinaan. Levitä taikina pellille ja peitä taikina kokonaan After eighteillä. 

Kysennä uunissa 175 asteessa 30-35 minuuttia. Jäähdytä ja leikkaa sen jälkeen ruuduiksi. 

2 kommenttia:

  1. Oi että kuinka hyvältä näyttää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä vaan näytä.. Oikea minttusuklaan rakastajan unelma :)

      Poista