Raakasuklaa

Olen innostunut tekemään raakasuklaata, joskin edelleen olen kova kuluttamaan myös kaupan erinäisiä suklaita. Raakasuklaa on kuitenkin terveellisempää ja siksi nautinkin sitä paremmalla omalla tunnolla. Ja hauskaahan sen tekeminen myös on. Makuvaihtoehtoja on useita ja vain mielikuvitus on rajana. Tällä ohjeella valmistus on nopeaa ja helppoa. Eli makean himon yllättäessä apu on lähellä. Tällä kertaa maustoin perusreseptiä appelsiiniaromilla, mandariinin kuorella ja kaakao nibseillä.



Ohjeesta tulee aika reilu satsi ja itse teen monesti puolikkaan annoksen.

Raakasuklaa

100 g kaakaovoita
75 g hunajaa
85 g raakakaakaojauhetta
hyppysellinen suolaa

Sulata kaakaovoi vesihauteessa (onnistuu myös mikrossa) ja lisää joukkoon hunaja, kaakaojauhe ja suola. Sekoita tasaiseksi ja lisää haluamiasi mausteita. Annostele pieniin makeisvuokiin tai silikonisiin muotteihin ja laita jääkaappiin väh. puoleksi tunniksi. Nauti!

Kommentit

  1. Kiitos ohjeesta! Kokeilin ja hyvin onnistui, seuraavalla kerralla taidan tehdä kokonaisen annoksen. Lopputulos löytyy blogistani, klik :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava, että tykkäsit. Tää on kyllä niin ihanan helppo ohje ja sovellettavissa monen makuisiin suklaisiin. Viimeksi itse lisäsin mukaan kuivattuja mustikoita ja oli hyvää.

      Poista

Lähetä kommentti

Voisit tykätä myös näistä: