Siirry pääsisältöön

Putkiremontin keskellä

Hellou!

Tällä viikolla taloyhtiössämme alkoi putkiremontti ja päivät on pääsääntöisesti vietetty iltaa lukuunottamatta jossain muualla kuin kotona. Koti on kuin pyörremyrskyn jäljiltä, kun vaatehuone on pitänyt tyhjentää ympäri asuntoa ja kukaan ei ole viitsinyt siivota remontin keskellä. Tänään täytyy kuitenkin pistää mies hommiin ja siivoamaan, koska putkimiehet eivät tule meidän asuntoon nyt ainakaan viikkoon. Saadaan elää rauhassa kotona. Ja mikä ihaninta niin meidän neiti saa nukkua sisällä omassa sängyssä päiväunet. Kun ollaan jossain muualla, niin unet jäävät siihen tuntiin tai alle, kun kotona saatetaan helposti nukkua kolmekin tuntia. Nytkin saa tuolla rauhassa nukkua omassa sängyssä, kun meidän asunto on tällä erää "valmis". Ja itselle jää sitten aikaa tulla turisemaan tänne.

Viime viikonloppuna ostin Kodin Terrasta ihanan astiahyllyn keittiön seinälle, kun sain puoleen hintaan. Tästäkin mulla on kuvia kameralla, mutta tässä kaaoksen keskellä piuha on jossain piilossa, enkä saa siirrettyä kuvia koneelle. Vessasta nykyiselläänkin on kuvia, jotta voin sitten näyttää miltä valmis lopputulos muutamien viikkojen päästä näyttää verrattuna nykyiseen. Niin ja alunperin pienellä budjetilla suunniteltu vessaremppa ei nyt sitten olekaan mikään ihan pienen budjetin remppa.. mutta tuleepahan kerralla sitten kuntoon.

Niin ja tänään pääsin poikkemaan Hulluilla päivillä. Onhan se ihan must päästä hieman kurkkaamaan meininkiä. Tällä kertaa visiitti oli aika pikainen ja mukaan tarttui vain hieman tuotteita Herkusta ja hiuslakkaa. Samalla reissulla pyörähdin Ideaparkissa, jossa kävin katsomassa mahdollisia uusia yöpöytiä. Sillä reissulla ihan heräteostoksena mukaan tarttui meidän neidille ihanat Crocsin nahkanilkurit, kun oli aikas hyvässä alessa. Hieman on isot vielä, mutta odottelee ensi syksyä/talvea..tai jopa seuraavaa, kun vaikea sanoa miten se jalka tuosta kasvaa.

Että sellaisia... Parempia juttuja ja kuvia tiedossa sitten kun on oikeasti aikaa ja se piuhakin jostain löytynyt.

Kommentit