Lumen lumo

Ah, miten ihanaa oli eilen herätä ja huomata, että maa on valkoinen. Sekä tänään ja eilen on ollut aivan ihana talvinen päivä ja täällä alkoi heti joulufiilistely. Pidän kesästä, mutta lempi vuodenaikani taitaa olla talvi. Kaupasta ostin glögiä, jota nautittiin heti pari lasillista eilen illalla. Ainekset löytyvät myös jo joulutorttuihin, joita täytyy varmaan tässä viikonlopun aikana glögin seuraksi tehdä. Hetken jouduin myös viipymään kauppojen notkuvien suklaakonvehti hyllyjen äärellä, mutta vielä saivan suklaat jäädä kauppaan. 



Tänä vuonna ajattelin myös panostaa tosissani kodin joulusisustukseen ja tilailinkin tänään keittiöön jouluverhot ja olohuoneeseen kasan jouluisia tyynynpäällisiä. Tilauksen tein Jotexille, josta mielestäni löytyy kauniita verhoja sekä niihin sopivia sisustustyynyä kohtuulliseen hintaan. Meidän kotia koristaa joulun alla kauniin yksinkertaiset White Christmas- verhot. 


Tyynyjä ostin sitten muutamia erilaisia, joilla varmasti saa aikaan lämpöisen joulun tunnelman kotiin.

Näillä tuotteilla pääsee jo hyvään alkuun ja luulenpa, että pääsevät koristamaan kotia jo marraskuussa, jotta saan nauttia niistä mahdollisimman pitkään.

Kommentit

Voisit tykätä myös näistä: