Hullu shoppailupäivä

Tänään oli heti aamusta missiona lähteä Hulluille päiville ostamaan meidän pikku neidille kevätkengät. No kengät saimme ja pikku neiti on niistä hyvin ylpeä, mutta eipä sitä hulluttelua sitten sen kauempaa yksin rattaiden ja rattaissa viihtymättömän neidin kanssa kestänyt. Olisi ollut kiva ehkä hieman kierrellä ja katsella, mutta siinä tungoksessa ahdistuu rattaiden kanssa. Päivän shoppailusaldo oli kuitenkin kohtalainen ja molemmat saivat jotain, joten sen puolesta mukava reissu, vaikka aamusta keli ei ollut mitenkään kehuttava. Peräänkuulutan kevättä!!!

Kengät ovat Superfitit. Mukaan lastenosastolta tarttui myös kasa vaatteita kesää varten. Kyllä nyt on pinkkiä!

Stockmannin hälystä siirryttii muualle ja H&M:stä löytyi tuo aiemmin esittelemäni shortsihaalari. Olin jo harmistunut, kun en ehtinyt sitä netistä ostaa ennen kuin se oli sieltä loppuunmyyty, mutta onneksi liikkeestä löytyi.

Itselleni ostin uudet urheilupökät ja topin. Liikuntamotivaatio on ollut kateissa koko tämän alkuvuoden, mutta toivottavasti nämä uudet vaatteet nyt antaisivat hieman lisäpotkua.


Kommentit

  1. Hullut päivät ovat nimensä veroiset:))täytyy myös olla hintatietoinen näillä 3+1 ,hullareilla ym,kaikki ei ole halpaa;)kaikki ei ole tarjouksessa vaikka mainostetaan;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kaikki ei todellakaan ole halpaa, mutta kengät olivat sen verran hyvässä tarjouksessa, että piti käydä hakemassa. Ja oltiinpa siellä tänäänkin aamusta muiden tarjousten perässä. Oli huomattavasti rauhallisempi päivä.

      Poista

Lähetä kommentti

Voisit tykätä myös näistä: