...tuuli tuule sinne missä MURUseni on...

Eilen olimme viettämässä mummoni ja vaarini 60-vuotis hääpäivää Helsingissä ravintola Murussa, joka hiljattain valittiin Suomen gastronomien seuran toimesta vuoden ravintolaksi. Tunnelmallinen ravintola tarjosi vierailleen hyvää ruokaa ja miellyttävän mutkatonta palvelua. Ravintolan henkilökunnasta löytyy mm. TV:stä tutut Henri Alén ja Nicolas Thieulon. 

Lauantai menu oli seuraavanlainen:

 Augusti Torello Cava Aliguer 2009

Friteerattu kananmuna, käsinkuorittuja katkarepuja porkkana inkivääri

vinegrettellä marinoituna
Riesling 2010, Becker Landgraf, J2 , Reinhessen, saksa

Prässättyä härän rintaa ja Bavettea, myskikurpitsa pyreetä, piparjuuri

vaahtokastike
Coters du Rhone 2009, Domain Jamet, Rhone, ranska

Juustoja Ossay-iraty (lammas ranska) V.SO.P. Gouda (Hollanti) kirsikka chutney

Cabernet Franc Old vines 2007, Gilmore, Loncomilla valley Chile

Paris-Brest täytetty praline moussella, aprikoosi sorbettia

Brachetto d'Acqui 2011 , Braida, Pemonte Italia


Kommentit

Voisit tykätä myös näistä: