Mitä kuuluu?

No mitäpä tässä... Laskiainen tuli ja meni. Onneksi sain sentään syötyä edes yhden laskiaispullan, kiitos äitini. Itse olen kaikesta leipomisintoilustani huolimatta huono leipomaan peruspullaa, joten laskiaispullia ei tullut tänäkään vuonna tehtyä.

Toista viikkoa jatkunut nuhakaan ei kovin mieltä ole piristänyt. Nuhassa meinaan on koko perhe. Pikku neidillä nuha on jatkunut pidempään ja pikku hiljaa alkaa tuntua siltä, että haluaisi painautua vain sängyn pohjalle piiloon kaikelta.

Kaiken huipuksi huomasin maanantaina, että viime talvena ostamani talvikengät ovat menneet rikki. Ihan halvoista kengistä ei kuitenkaan ole kyse, joten olisin odottanut pidempää käyttöikää. Nyt mietinkin, että lähdenkö kauppaan kengistä valittamaan ja vienkö suutarille korjattavaksi... Tietysti hyvä mahdollisuus olisi myös hieman kartoittaa tämän talven kenkätarjontaa...


Eikä tässä vielä kaikki... Tällä viikolla eräässä lehtikuvassa hiukseni näyttivät ihan keltaiselta, joka tietysti hirvitti. Pitääköhän tässä taas lähteä kampaamoon parantelemaan tätä väriä, nimittäin ei ole kiva omistaa keltaisia hiuksia. 

Siinä tämän viikon ja ehkä koko blogihistorian masentavin postaus. Mutta aina ei voi olla hyvällä päällä... en edes minä.

Kommentit

  1. Iik! Mulla on kans tänä talvena ostetut aika vastaavanlaiset Timberlandit, noinkohan vaan niillekin tulee käymään. Ootkos muuten kokeillut hiusten keltaisuutta taittamaan hopeashampoota ja/tai suihketta. Itse olen löytänyt hyvät ja oikeasti toimivat tuotteet eli Schwartscopfin hopeashampoo ja 4R-merkin rakennepaikkaava hopeasuihke.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti sinun kenkäsi pysyvät ehjinä. Itseäni ainakin harmittaa omien kenkieni kohtalo. Luulisi Timberlandien kestävän kauemmin. Vielä en ole korjaavia toimenpiteitäkään ehtinyt tekemään.

      Kiitos vinkistä... Hiusten tummentumisen myötä jätin hopeashampoon käytön (tiedä sitten miksi), mutta täytyypä ottaa uudelleen käyttöön ja kokeilla saisiko sillä kaipaamaani sävyä tukkaan. Jossakin kuvissa hiukset näyttävät oikein hyvän värisiltä ja taas toisissa jopa oransseilta ja sama koskee eri valoja... Tiedä sitten mikä tämä oikea väri on...

      Poista

Lähetä kommentti

Voisit tykätä myös näistä: