Herkkusuiden talvikahvila

Sattuipa varsin ikävästi talven varmasti kylmin päivä sitten juuri tälle päivälle. Ystäväni piti nimittäin tänään ravintolapäivänä auki Herkkusuiden talvikahvilaa (itse olin tällä kertaa apurina), jossa tarkoitus oli tarjoilla lämpimiä juomia ja herkkuja terassilla. No eipä kukaan 25 asteen pakkasessa juuri halua istua ulkona juomassa kahvia, mutta onneksi olimme varautuneet myymään herkkuja mukaan ja hyvinhän nuo kauppansa tekivät. Kiitos siis kaikille asiakkaille, että pakkasesta huolimatta paikalla pyörähditte. Kauppa kävi alkuun jopa niin hyvin, että emäntä alkoi leipoa lisää tuotteita, jottei heti tarvitsisi myydä ei oota. Tarjolla oli runebergin kakkua, porkkanakakkua, suklaabrownieta, kookoskierrepullia, suklaa- ja valkosuklaa-karpalocookieseja sekä poropiirakkaa ja pinaatti-juustomuffinseja. 


Runebergin kakkua tarjoilimme myös kupissa, koska erilaisten sattumien johdosta yksi kakku mureni moneen osaan, mutta kätevä emäntämme teki siitä tarjolle todellisen kuppikakun ja voin sanoa, että oikein maukasta runeberginkakku oli tuollaisenakin. 
Runebergin kakkua ja poropiirakoita tehtiin heti lisää, koska niiden suosio taisi yllättää meidätkin.

Päivä oli varsin mukava ja paikoin vilkaskin. Kyllä nämä leipurit kätensä taikinakulhoon kastavat myös seuraavana ravintolapäivänä.

Kommentit

  1. Kiva lukea tuo viimeinen lause, koska juuri sitä toivoinkin. Mutta varokaa vaan, saatan mainostaa kahvilaa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mainos on vain hyvästä, joten sitä emme pane ollenkaan pahaksemme.

      Poista
  2. Onpas meillä ollut herkullisen näköiset tarjottavat ;)
    Tosi iso kiitos kaikesta avusta sinulle, ja kyllä, oli tosi mukavaa, varmasti palataan uudestaankin leipomispuuhiin!

    -Riikka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhtä hyviltä näyttävät kuvissa kuin luonnossakin. Ihana tämä oli näin kaksin toteuttaa. Ja tosiaan leipominen jatkuu... Tällä hetkellä on porkkanasämpylät kohoamassa... Haloo, kuka leipoo kymmeneltä illalla?!?.. No yks tällainen hullu :)

      Poista

Lähetä kommentti

Voisit tykätä myös näistä: