Tapahtumarikas viikonloppu

No niin... Nyt sitä tarinaa viikonlopulta, kun on saatu kuvat onnellisesti koneelle.

Perjantaina ja lauantaina tuli tehtyä kaikenlaista ja oltua liikkenteessä koko päivän, joten sunnuntai meni lähinnä sängyssä loikoillessa ja levätessä. Helsingissä oli viime viikon lopulla kirjamessut yhdessä viini-ja musiikkimessujen kanssa. Vietimme siis pari päivää aikaa messuilla ja ruokapöytien ääressä ystävien kanssa.



Perjantaina poikkesimme messuilla kuuntelemassa The 69 Eyesiä ja fiilistelemässä viinejä. Tämän jälkeen menimme ystävien kanssa nauttimaan kunnon illallisen Grill It- nimiseen ravintolaan (Runeberginkatu 2). En ollut aiemmin käynyt kyseisessä paikassa, mutta voin ehdottomasti suositella. Ruoka ja palvelu oli hyvää ja ravintolan tunnelmallisesta sisustuksesta pidin erityisesti. 



Kuvassa uusin huivi ostokseni viime viikolta.









Lauantaina jatkoimme messuilua ja iltaa istuimme kahdessa paikassa juomien äärellä. Lauantaina olisi jo kaivattu illalla glögiä, mutta sitä ei vielä ollut saatavilla, joten iltaa vauhdittivat muut juomat. Messuilla oli viiniluentoja, joille mieheni osallistui. Viini- ja suklaamaistiaisista oli se hyöty myös minulle, että mukaan sai lahjakassin täynnä suklaata, eli jotain vaimollekin, kun en sattuneesta syytä itse voinut kyseiseen maisteluun osallistua. Onneksi musiikkimessuilla esiintyi ihana Antti Tuisku, joten oli vaimollekin viihdykettä, kun mies oli nauttimassa viineistä. 





Viikonloppu oli kyllä aivan mahtava, kiitos siitä myös ystävilleni!



Kommentit

Voisit tykätä myös näistä: