Dance

Tänään se vihdoin alkaa... Nimittäin suomalainen versio sarjasta So You Think You Can Dance eli suomalaisten suuhun simppelisti Dance. Olen katsonut kaikki kaudet Nelosella aiempina vuosina nähdyistä jenkki versiosta ja odotan innolla kykenevätkö suomalaiset samanlaisiin suorituksiin. 



Pidän tanssiohjelmista ja erityisesti leffoista, jotka on rakennettu tanssin ympärille. Tällä viikolla viimeksi kävin katsomassa Step Up 3D:n. Aina vain jaksan leffoja katselleni hämmästellä taitavia tanssijoita ja esityksiä. Itse leffathan ovat varsinaista hömppää ja jossain lienee kirjoittamaton sääntö tanssileffojen juonesta, joka leffasta riippumatta on aina samanlainen: Tyttö toisenlaisesta kulttuurista tapaa pojan ja tanssin yhdistämänä nämä leffan loputtuva päätyvät yhteen, vaikka leffan aikana välirikkojakin sattuu... Nähty kaikissa Step Up leffoissa, Streetdance, Honey, Save the last dance... 


Juonesta huolimatta tiedän, että seuraavan tanssileffan ilmestyessä istahdan taasen elokuvateatterin penkkiin nauttimaan tanssista ja mukaansatempaavasta musiikista. 



Tänään siis Dance, Nelonen klo 19.00

Kommentit

Voisit tykätä myös näistä: